Blog - Coada de Sirena

Blog

Motive pentru utilizarea unui umidificator de aer

umidificator difuzor aer aromaterapie
Sezonul rece bate la usa, la fel si gripa si recelile. Combinația dintre aerul uscat specific iernii, un calorifer fierbinte și ferestrele închise pot provoca efecte neplăcute asupra sistemului respirator. Cea mai bună metodă de combatere a aerului uscat și de reducere a susceptibilității la infecții este aceea de a investi într-un umidificator de aer. Dacă amintirea ultimelor răceli încă vă mai provoacă emoții, ar trebui să citiți cu atenție cele ce urmează. Beneficiile .

Cu kendama prin oras

kendama ieftina de cumparat
O jucarie aparent banala, cum ar fi o kendama ieftina, reuseste sa atraga si sa farmece din ce in ce mai multi copii. Acestia lasa din mana tabletele si telefoanele mobile pentru a se juca cu minunatia din lemn. Este o adevarata frenezie si isterie in privinta acestor jucarii de indemanare, copiii intrecandu-se in jonglerii si miscari cat mai spectaculoase si mai dificile. Exista chiar si concursuri nationale organizate in Romania, unde se prezinta .

Rochie Sirena

rochie-sirena
Mitul sirenei modeleaza imaginatia designerilor vestimentari, creand adevarate opere de arta doar cu ajutorul unor materiale de calitate si a unor cusaturi bine proiectate pentru a obtine o rochie sirena. O simpla cautare pe internet, mai precis, pe google images pentru acest model de rochii, veti obtine o imensa expozitie de fashion, ceea ce ne arata ca modelul rochitei sirena este prezent in portofoliul tuturor caselor de moda care se respecta.  

Coada de peste – Tutorial pentru Impletirea Parului Sirenelor

Coada de peste - par impletit
Impletirea parului sub forma de coada de peste este tot ce ii mai trebuie unei sirene pentru a fi desavarsita din cap si pana la picioare. Va trebuie un tutorial bun pentru a reusi sa aveti un par frumos impletit sub forma de coada de peste. Gasiti astfel de lectii pe nenumarate site-uri, inclusiv pe youtube. Sunt multe fete istete care au filmat mini clipuri video in timp ce realizau impletitura speciala pe propriul .

Jocuri cu sirene

Jocuri cu sirene
Fie ca vorbim de Ariel sau Barbie Sirena, categoria de jocuri cu sirene este la mare cautare printre pasionatii de jocuri online. Acesta este motivul pentru care am considerat ca blogul magazinului nostru Coada de Sirena este foarte potrivit pentru un articol despre una dintre pasiunile copiilor. Am ramas foarte surprins de cate varietati de jocuri cu sirene exista pe internet. Nu imi imaginez cum au ajuns acestea sa fie atat de cautate si .

Coada de sirena

coada de sirena
Inspirata din minunatele filme Disney, coada de sirena a devenit de putin timp o pasiune pentru multi copii si chiar adulti, aparand in multe filmulete pe youtube sau in imagini pe Facebook. Chiar daca permite inotul in piscine, este recomandata prezenta si supervizarea unui adult. Pasiunea pentru coada de sirena Multi copii sunt fascinati de filmuletele si pozele care circula pe internet si isi doresc cu ardoare un astfel de produs. Gasiti mai multe .