Coada de sirena - Coada de Sirena

[rev_slider Slider2]

Website si Magazin Online cu articole tip coada de sirena, dedicat copiilor fascinati de minunata lume a sirenelor sau chiar adultilor. Gasiti in acest magazin articole tip coada de sirena, care vor face fericit orice copil.

cozi de sirena copiiCoada de Sirena Rainbowpatura sirenaPatura Sirena
sparkling gold coada de sirenacostum-de-sirenaCostum de Sirena

Meniu Magazin Online coada de sirena

[product_slider id=”3826″]

Produsul este format din monofin ( inotatoare ) si materialul textil de calitate cu proprietati elastice si marimi de la S la XL. Se poate adapta unor dimensiuni variate si este foarte rezistent. Coada (monofin) este realizata dintr-un material plastic acoperit cu neopren si este prevazuta cu locuri separate pentru introducerea picioarelor si fixarea acestora pe pozitii, pentru o priza cat mai buna.

Tabel masuri Coada de sirena inot

Costum de sirena pentru copii

Copiii vor fi bucurosi sa poarte un costum de sirena care ii transforma in minunatele vietati de poveste. Fascinatia pentru aceste costume a castigat teren in ultimul timp, iar internetul este plin de spoturi video cu fetite care se bucura de noua identitate.

Coada de sirena poate fi utilizata si la piscina, asa cum se poate observa si in materialul video de mai sus, dar trebuie sa asigurati prezenta unui adult, deoarece produsul nu garanteaza si nu imbunatateste calitatile de inotator ale celui care poarta articolul.

Dupa cum probabil va imaginati, produsul nu ofera un grad prea ridicat de mobilitate, dar va puteti deplasa prin sarituri. Copiii vor savura indelung joaca cu acest articol, iar cu mici eforturi, vor avea si dexteritatea necesara imbracarii cozii fara ajutorul unui adult, deoarece produsul vine cu un design special care permite montarea in etape bine determinate.

Gasiti mai multe materiale video aici.