Motive pentru utilizarea unui umidificator de aer

Sezonul rece bate la usa, la fel si gripa si recelile. Combinația dintre aerul uscat specific iernii, un calorifer fierbinte și ferestrele închise pot provoca efecte neplăcute asupra sistemului respirator. Cea mai bună metodă de combatere a aerului uscat și de reducere a susceptibilității la infecții este aceea de a investi într-un umidificator de aer. Dacă amintirea ultimelor răceli încă vă mai provoacă emoții, ar trebui să citiți cu atenție cele ce urmează.

Beneficiile unui umidificator de camera

1. Luptă împotriva sinuzitei: Când aerul este prea uscat, sinusurile nu se scurg și nu funcționează corect. Potrivit multor experți ORL, adăugarea umidității în aer este, în general, bună pentru sănătatea sinusurilor – mai ales dacă suferiți în mod obișnuit de congestie și sinuzită.

2. Vindecă mai repede: Fie ca este vorba de raceala, astm sau alergii, un umidificator iti pastreaza pasajele nazale lubrifiate, ceea ce ajuta la accelerarea procesului de vindecare. Pentru persoanele cu alergii severe, există umidificatoare care sunt special concepute pentru a si purifica aerul.

umidificator de aer camera

3. Elimină sângerările nazale: Un alt motiv pentru păstrarea pasajelor nazale umede și lubrifiante este esențial pentru a preveni sângerările nazale. Dacă întâmpinați în mod regulat sângerări nazale datorită climatului uscat, merită încercat. Mulți oameni au descoperit că face o mare diferență.

4. Reducerea sforăitului: Umiditatea de la un umidificator împiedică gâtul să se usuce și reduce intensitatea acelui sunet enervant al sforăitului. Dacă dumneavoastră sau partenerul dvs. suferiți de sforăit, bonusul adăugat este că (cel puțin) unul dintre voi va dormi mai bine.

5. Menține pielea frumoasă: Îndepărtați pielea uscată dormind cu un umidificator în cameră. Dimineața, veți observa nu numai faptul că fața dvs. arată mai suplă, dar și că mâinile și buzele nu se simt bine și hidratate.

Găsiți un umidificator de camera aici.

Sursa: popsugar.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *